STRÁNKA JE VE VÝSTAVBĚ
Více zde: pro nákup https://h2world.tapfiliate.com/…p-cz/signup/?…
https://h2worldcompany.com/…ons/produkty?…
Pro informace o produktech: https://h2world.world/…ons/produkty
Molekulární vodík je potravinový doplněk – objev evropského vědce
Prof. Dr. Dušana Miljkoviče PhD.
Unikátní patentované složení minerálů uvolňující molekulární
vodík.
SPECIÁLNĚ AKTIVOVANÁ HOŘČÍKOVÁ SMĚS, KTERÁ PRODUKUJE NEJSILNĚJŠÍ PŘÍRODNÍ ANTIOXIDANT – MOLEKULÁRNÍ VODÍK
ÚČINEK A PŮSOBENÍ NANO H2 VITA
stres a psychická únava – odbourává stres a zlepšuje mentální
schopnost organismu, zvyšuje duševní ostrost a koncentraci, urychluje
regeneraci organismu po stresové zátěži
celková únava – zvyšuje výkonnost, snižuje pocit fyzické a psychické
únavy, zlepšuje regeneraci nervové soustavy
zdraví – posiluje imunitní systém, snižuje stres a zlepšuje hojení a
regeneraci organismu, redukuje zánětlivé stavy v organismu, zlepšuje
metabolismus – rozklad lipidů a glukózy, snižuje hladinu cukru v krvi a
přispívá k redukci hmotnosti
sport – zvyšuje fyzickou a sportovní výkonnost, zlepšuje regeneraci po
fyzické zátěži, odbourává kyselinu mléčnou ze svalů a zvyšuje nárůst
svalové hmoty
regenerace a stárnutí – chrání buňky před poškozením a buněčnou
smrtí způsobenou oxidačním stresem, zlepšuje okysličení a regeneraci
buněk a zpomaluje stárnutí organismu
Pro koho je určený?
Je vhodný pro všechny, kteří vedou aktivní osobní, pracovní a společenský život, pro sportovce a lidi sportovně aktivní, pro ty, kteří chtějí zlepšit svoji zdravotní kondici a zredukovat svoji hmotnost.
Je vhodný i pro děti a diabetiky.
SLOŽENÍ
Xylitol – přírodní březový cukr – sladidlo. Náhrada cukru, která se přirozeně vyskytuje v rostlinách, ovoci a zelenině. Je o 40% méně kalorický. Ceněný pro preventivní účinky proti zubnímu kazu.
Nutriose – dietní vláknina. Vynikající rozpustná vláknina přírodního původu s nízkým glykemickým indexem, velmi dobře stravitelná. Má příznivý účinek na zdraví střev a metabolismus.
Magnesium karbonát – zodpovídá za správnou funkci metabolických procesů. Zlepšuje svalovou kontrakci, podporuje detoxikační procesy v organismu, hraje významnou roli při tvorbě energie ATP, při syntéze proteinů, snižuje překyselení organismu.
Kalcium karbonát – katalyzátor enzymatických reakcí. Používá se při poruchách trávení a pálení žáhy (překyselení). Obsahuje až 40% čistého vápníku. Zpomaluje osteoporózu, snižuje krevní tlak, vhodný proti rakovině tlustého střeva.
Kyselina citronová – buněčný metabolit v citrátovém cyklu. Reguluje produkci důležitých enzymů, usnadňuje využití vápníku z potravy, brání srážení krve.
Vitamín C 100mg – podpůrný prostředek při oslabené imunitě. Důležitý jako součást léčby při závažných onemocněních. Znásobuje účinky železa, proto je vhodný při chudokrevnosti. Pomáhá při detoxikaci organismu.
L-leucin, L–izoleucin, L–valin v poměru 2 : 1 : 1 – esenciální aminokyseliny v optimálním poměru. Chrání svalovou hmotu před destrukcí, zlepšují regeneraci organismu po fyzickém výkonu, eliminují únavu, zvyšují sílu a výkonnost. Zlepšují metabolismus tuků a glukózy.
Neobsahuje kvasnice – kvasinky, jednobuněčné houbové mikroorganismy. Kvasnice způsobují nepříjemné nadýmání v žaludku a střevech, což vede ke vzniku nežádoucích vedlejších produktů – toxických alkoholů a kyselin, které škodí játrům a ledvinám.
Neobsahuje lepek – gluten, složité a nestravitelné glykoproteiny. Proto
vhodné i pro celiaky a lidi s nesnášenlivostí lepku.
Vodík zapíjejte nechlorovanou vodou (filtrovanou vodou, z kontrolovaných
studánek, případně balenou vodou).
PRODÁVÁM MOLEKULÁRNÍ VODÍK „H2 WORLD HydroFX a NANO H2 VITA“
. TAKÉ REGISTRUJI NOVÉ ČLENY, ABY MOHLI SAMI NAKUPOVAT VODÍK NEBO I DALŠÍ
PRODUKTY
v poradně pro rozvoj osobnosti Klatovská tř. 118,
Plzeň.
Pro objednávku, registraci nebo koupi předem volejte na 728 348 585 nebo
mailem na obufkova@seznam.cz
Zároveň také hledáme obchodní partnery s těmito
produkty.
V roce 2010 Dr. Dušan Miljković PhD vytvořil patentovanou formuli molekulárního vodíku. Doktor Miljković má dlouholetou praxi v oboru chemie a přes 30 let se věnuje vědě a výzkumu ve farmaceutickém průmyslu. Má na svém kontě více než 15 patentů. Jeho formule je jedinečná svým minerálním složením s obsahem čistého přírodního hořčíku. Jde o patentovanou biologicky aktivní redoxní směs, která generuje aktivní vodík. Po požití tablety molekulárního vodíku dojde v zažívacím traktu k reakci, při které se v našem těle uvolní biliony záporně nabitých mikroskopických bublinek molekulárního vodíku.
Vzhledem k velmi malé velikosti vodíku 0,24 nanometrů (0,24 biliontina metru) se šíří po celém těle v sekundách a proniká do všech tkání, buněk a buněčných složek. Tímto vodík poskytuje rychlou ochranu před poškozením volnými radikály a oxidativním stresem. Díky velikosti molekul, může poskytnout ochranu jak uvnitř, tak i vně buněk. To zahrnuje vnější povrch buněčné membrány, mimobuněčnou tekutinu, plazmu, ostatní vnější povrchy buněk, orgánů a všech tkání, včetně tkáně mozkové, kam proniká přes krevně mozkovou bariéru. Tuto bariéru však jiné antioxidanty překonat nemohou. Na rozdíl od jiných antioxidantů je schopen i difuze do cytosolu, buněčného jádra k DNA a k mitochondriím, zde působí protektivně.
Nejdůležitější benefit molekulárního vodíku – uvolňuje rozpuštěný aktivní molekulární vodík ve formě plynu v takové koncentraci, kdy je dosaženo plné chemické saturace. Molekulární vodík produkuje negativní oxidačně redukční potenciál v těle, díky kterému se zvyšuje schopnost organismu bojovat s volnými radikály a oxidativním stresem.
O oxidativním stresu hovoříme v případě, když se kyslíkové a dusíkové volné radikály hromadí v těle a poškozují tak buňky a tkáně. Na druhou stranu je však oxidativní zátěž přítomna i při fyziologickém metabolismu. Intenzita oxidativního stresu se však může zvyšovat na nebezpečnou úroveň, pokud nemá tělo dostatek vlastních obranných mechanismů.
Reaktivní sloučeniny jako je peroxid nebo superoxid kyslíku pokud jsou uvolněné v malé koncentraci, ve správném čase a na správném místě, tak se potom stávají velmi důležitými signálními molekulami. Dochází tak k oxidaci určitých cílových proteinů s thiolovými skupinami např. proteiny buněčných signálních drah. Každou minutu se v těle vytváří větší množství reaktivních kyslíkových a dusíkatých sloučenin, než je ale potřeba pro funkci signálních drah. Navíc k tomu se formují hydroxylové radikály a peroxynitrity a tak vzniká oxidativní stres. Nadměrný oxidativní stres a s ním spojené poškozování tkání může být důvodem stovek závažných onemocnění. Z tohoto důvodu je velmi důležité udržovat kyslíkové sloučeniny v přijatelné koncentraci a regulovat tak citlivou rovnováhu mezi užitečnými koncentracemi signálních molekul a jejich vysokými koncentracemi, které vyvolávají oxidační stres s následnými patologickými stavy.
Nepříznivé účinky volných radikálů v lidském organismu
Voda z vodovodu obsahuje volný chlór, který nás pomalu zabíjí.
Člověk se nemůže chránit před infarktem nebo mrtvicí tím, že
vyřadí ze stravy cholesterol (tuk). Je potřebné odstranit chlór!
Spisovatel Tomáš Kašpar po shromáždění materiálů a konzultacích
s některými českými lékaři vydal knihu Nespěchejte do
rakve, v níž poukázal na několik závažných faktů
týkajících se našeho zdraví, zdravotnictví, stravování a další aspekty
(de)formující náš zdravotní stav.
Kniha zaznamenala nebývalý ohlas nejen v České republice, ale
i v sousedním Slovensku a autor od čtenářů dostal mnoho otázek, rozhodl
se obsahově rozšířit některé kapitoly, aby ozřejmil několik v knize
popsaných skutečností. Jedna z kapitol se zabývá otázkou pitné vody a
chlóru, který se do ní přidává kvůli dezinfekci. Na základě
Kašparových poznatků ovšem chlór v pitné vodě pravděpodobně dělá
více škody, než užitku. Voda z vodovodu tedy není takový zázrak, jak
o tom před časem hovořila reklama…? Více o tématu chlóru v pitné
vodě už sám autor Tomáš Kašpar.
První podnět poskytli zranění vojáci
Psal se rok 1968 a ve Vietnamu zuřila válka. Ve 199. pěším praporu
americké armády sloužil chirurg MUDr. Joseph Price, který dával dohromady
zraněné vojáky. Přitom si povšimnul něčeho zvláštního: vojáci, jimž
bylo v průměru 22 let, měli tepny a žíly zanesené tukem
(arterioskleróza) podobně, jako 50 až 60 let staří muži! To pro něj
bylo velkou záhadou.
Když o tom Joseph přemýšlel, vzpomněl si na své dětství. Jako chlapec
umýval nádoby od mléka, na jejichž hladkých stěnách se vytvářely velmi
houževnaté nánosy nažloutlého tuku. Bylo zřejmé, že s mlékem nebo
některou jeho částí reagovala nějaká látka ve vodě na mytí a výsledkem
byl těžko odstranitelný nános. Není tu náhodou něco společného? Co
když existuje společný jmenovatel? A pak ho jako blesk z čirého nebe
napadla vzrušující myšlenka. V obou případech (kromě tuku) byla
přítomna jen jedna jediná složka. Voda se musela ošetřit a používal se
chlór.
Protože ve Vietnamu bylo extrémně teplo a hrozilo znečistění pitné vody,
bylo nařízeno ošetřit veškerou pitnou vodu značnou dávkou chlóru. Pokud
by někdo z kontaminované vody onemocněl, mohl zodpovědný čekat těžký
postih.
Určeno bylo jen minimální množství, a tak vojáci reagovali následovně:
„Když je málo dobré, více bude lepší.“ Vojáci tedy pili silně
přechlórovanou vodu, která smrděla tak, že se téměř nedala pít. Jenže
při extrémním teple byla samozřejmě velká žízeň, a tak jí všichni
pili hodně. A v Josefově hlavě se usídlila neodbytná otázka: „Nehraje
v tom nějakou roli chlór?“
Infarkty v minulosti takřka neexistovaly Po návratu z Vietnamu dále hledal
odpověď na svou otázku. Shromažďoval informace, hledal v archívech,
zkoumal pravdivost všech lékařských výzkumů a závěrů. Mimo jiné
zjistil, že srdeční infarkt byl až do roku 1920 téměř neznámý, a to
i u lidí, kteří jedli stejně nebo i více tučných jídel, než my dnes,
včetně obézních. Kolem roku 1920 začaly vlády prosazovat nouzové
používání elementárního chlóru kvůli epidemiím tyfu. Přistoupili
k tomu bez jakýchkoli testů a výzkumů škodlivosti. A používání
chlóru už nám zůstalo.
Proč se někomu cévy neucpávají?
Objevil také, že tradiční Eskymáci mohou sníst na posezení až několik
kilogramů velrybího tuku, dělají to po celý život, aniž by znali infarkty
nebo mrtvice způsobené usazováním tuků v cévách. Jejich tepny a žíly
jsou čisté. Může to být tím, že pijí nechlórovanou vodu přímo
z ledovců?
Také u divoce žijících zvířat, je ucpávání cév absolutně neznámý
jev, zato jím začínají trpět zvířata chovaná v zoologických
zahradách, jimž dávají vodu z vodovodu.
Stejně tak neznámý je srdeční infarkt lidem žijícím v primitivních
podmínkách (kde nejsou vodovodní potrubí s chlórovanou vodou), avšak
jakmile se tito lidé přestěhují do „civilizace“ s chlórovanou vodou,
stane se infarkt běžnou záležitostí i u nich.
Záleží i na tvrdosti vody
Je tu ještě jedna záhada, kterou lékaři neumí vysvětlit: Jak je možné,
že tam, kde je ve vodovodu tvrdá voda, mají lidé méně infarktů, než tam,
kde je voda měkká? Jejich teorie o nebezpečném cholesterolu to nedokáže
vysvětlit, ale teorie beroucí k zodpovědnosti chlór to snadno objasní:
agresivní extrémně aktívní chlór reaguje s částicemi tvrdé vody na
chloridy, takže ho k přímému ovlivňování našich cév zůstane
méně.
Zajímavé je i to, že počet úmrtí na cévní choroby v civilizovaných
zemích, přes konzumaci nízkotučných jídel, neklesá – je tedy zjevné,
že hlavní příčinou asi nebude cholesterol. Fakta se kupí jedno na druhé a
všechna mají jednoho společného jmenovatele.
Experiment s kohouty
Price se pak rozhodl pro experiment, který by všechno objasnil. Doma na farmě
vybral 100 jednodenních kohoutků a rozdělil je na 2 skupiny po 50. Jedna
skupina byla pokusná a druhá kontrolní. Obě skupiny dostávaly naprosto
stejné krmivo a žily v úplně stejných podmínkách. Po 12 týdnech začal
pokusné skupině přidávat do krmiva a vody ve zvýšené koncentraci chlór.
Co se stalo? Po třech týdnech už byly zřetelně pozorovatelné rozdíly ve
vzhledu i chování kuřat. Zatím co kontrolní skupina byla přímo ukázkou
pevného zdraví – kohoutci měli vztyčené jasně červené hřebínky,
krásné hladké a čisté peří, byli aktívní, hašteřiví a mohutní,
ptáci v pokusné skupině jevili známky lhostejnosti, kohouti se choulili
v rozích, byli menší, chodili se zježeným peřím, jakoby jim byla zima,
byli shrbení a měli bledé (neprokrvené) a svěšené hřebínky.
Chlór je postupně zabíjel
Po čtyřech měsících začali kohouti z pokusné skupiny umírat. Byli
podrobeni pitvám, které ukázaly silné žluté nánosy v aortách a
ostatních cévách. Smrť nejčastěji způsobilo krvácení do plic (embolie).
Běžným nálezem bylo zvětšené srdce (následek dlouhodobě zvýšeného
krevního tlaku). Po sedmi měsících už většina kohoutů nežila a zbytek,
s chabými životními projevy, byl raději utracen. Pitevní nálezy byly
stejné. Zároveň bylo utraceno i 16 zdravých kohoutů z kontrolní skupiny
a bylo zjištěno, že jejich tepny a žíly jsou úplně čisté!
Výsledky byly přesvědčivé, ale Joseph se přesto rozhodl provést
doplňující kontrolní experiment. Zbývajících 34 zdravých kohoutů opět
rozdělil do 2 skupin po sedmnácti. První skupině začal do stravy a vody
přidávat chlór, zatímco ptákům v kontrolní skupině zachoval čistou
stravu, tedy bez chlóru.
Chlór zabil i předtím zdravé
Už po třech týdnech začínali kohouti s chlórovanou stravou vykazovat
změny vzhledu a chování. První změnou bylo poblednutí hřebínku z jasně
červené na téměř oranžovou (ucpané vlásečnice) a hřebínky začínaly
postupně ochabovat. A už krátce nato následovaly stejné příznaky, jako
u první pokusné skupiny. Po třech měsících byly v aortách kohoutů
druhé skupiny nalezeny velké nánosy tuku. Kontrolní skupina 17 kohoutů
měla tepny i žíly opět úplně čisté.
Doktor Joseph Price byl ohromen a cítil za povinnost oznámit to, co objevil,
odbornému světu. Sepsal o svých objevech podrobnou zprávu a zaslal ji na
všechna kompetentní místa. Stalo se však něco neuvěřitelného: lékaři
se jednomyslně postavili na odpor a doktora Price označili za blázna. Jeho
zcela jasnému a srozumitelnému vysvětlení oponovali tvrzením, že „Pokud
tomu dokázal porozumět laik, nevědec, nemůže to být pravda.“ Nikdo se
však nikdy nenamáhal zopakovat jeho experiment. Nevěříte tomu? Říkáte,
že nemá pravdu? Že to nedělá volný chlór? Zkuste to vyvrátit
zopakováním stejného pokusu s jinými výsledky.
Chemické společnosti (výrobci chlóru) pochopitelně mlčí. Ale stejně tak
překvapivě mlčí i zodpovědní úředníci, z nichž někteří se dokonce
snaží zakázat vydávat jeho knihy (v „nejsvobodnější zemi světa“ –
hádejte ve které). Jeho kniha se však stala „tajným bestsellerem“ a
díky tomu se o objevu postupně dozvěděli lidé po celém světě. Co
z toho vyplývá?
Člověk se nemůže chránit před infarktem nebo mrtvicí tím, že vyřadí
ze stravy cholesterol (tuk). Je potřebné odstranit chlór – mocný
extrémně aktívní jed působící jako katalyzátor usazováni tuků
v cévách. Na usazování tuku v cévách jistě může mít vliv celá řada
dalších faktorů (kouření, volné radikály, atd.), avšak chlór působí
jako prvotní činitel, spouštěč, urychlovač a sprostředkovatel
(katalyzátor) celého procesu. Tučná jídla nebo nadváha jen napomáhají
tomu, že se má v cévách co usazovat.
Máte studené ruce, nohy, je vám zima? Může to být důsledek tukem
ucpaných vlásečnic, právě díky chlóru. Vidíte staré lidi, trpící
Alzheimerem, demencí či senilitou? To je důsledek odumíráni částí mozku
v důsledku ucpávání vlásečnic. Ty se ucpou jako první.
Následují žilky a žíly a dostavují se další problémy – impotence
u mužů, vysoký krevní tlak atd. atd. Nakonec se ucpávají tepny a dostaví
se angina pectoris, infarkt nebo mrtvice. Na ucpání cév tukem zemřelo od
vzniku této choroby více lidí, než padlo ve všech válkách v historii
lidstva. Tak vlády světa (nevědomky) předstihly v zabíjení chlórem
i režim neslavného diktátora Hitlera.
To, že vlády bez výzkumů a testů škodlivosti zavedly užívání chlóru,
se dá odpustit. Byly zde akutní hrozby, které bylo nutné řešit. Stejně
tak se dá pochopit i to, že si lékaři a vědečtí pracovníci nedali do
souvislosti chlór s cévními chorobami (projevilo se to až o mnoho let
později).
Avšak skutečnost, že dnes zavírají oči před jasnými důkazy a fakty, se
nedá označit jinak, než jako zločin. Zažil jsem na vlastní kůži pocit
pacienta, kterému lékaři nedokáží pomoci, a nemoc a problémy se stále
vrací a zhoršují. Prožil jsem, jaké to je, když lékaři zlomí nad
pacientem hůl nebo nabízejí drastické řešení s nezvratnými důsledky
(invaliditou). A zažil jsem ten úžasný pocit naděje, když jsem objevil,
že řešení existuje, a pak pocit radosti ze skutečného uzdravení a velké
hrdosti, že jsem to dokázal. Od té doby mne provázela touha podělit se
o tuto naději se všemi lidmi.
Moderní medicína a její stoupenci nás žádají, abychom akceptovali únavu,
spoustu nemocí a ztrátu vitality jako přirozený projev stárnutí. Jak je
však možné, že tyto příznaky postihují čím dál mladší lidi? To
stárneme rychleji? Kolik je tedy dítěti, které dostalo cukrovku? Jak starý
je potom 30 letý člověk, který dostal infarkt? Není náhodou všechno
jinak?
Jak je možné, že v posledním desetiletí přibývá tolik srdečních
infarktů a tolik případů rakoviny? Jak je možné, že cukrovka byla před
sto lety vzácným onemocněním a dnes se šíří jako epidemie? Kde je
pravda? Věříte lékařům, kteří vás léčí? Věříte lékům, které
vám předepisují?
Kniha Nespěchejte do rakve by se také mohla jmenovat Zbytečné nemoci,
protože to je přesně to, na co poukazuje. Moderní lékařská medicína
úspěšně bojuje s důsledky nemocí, aniž by se příliš zajímala
o příčiny. Tato kniha se zaměřuje především právě na příčiny a
přináší často šokující odhalení. Připravte se na dávku emocí, až
odhalíte zákulisí průmyslu, podobného továrnám na smrt (utajované
informace o tom, jak z nás vyrábějí pacienty, abychom se (ne)dobrovolně
stali jejich zákazníky).
Kniha: Nespěchejte do rakve; Kašpar, Tomáš; ISBN:
978–80–9045–292–3; EAN: 9788090452923
VAROVÁNÍ: aplikace informací z této knihy může vážně ohrozit nemoci,
které si pěstujete!
Mezi užíváním křemeliny Diatom (užít po vodíku) a současně
s molekulárním vodíkem dodržujte odstup alespoň 2 hodiny.
Užívat současně bioenergoinformační vodu Powermatrix a molekulární
vodík není vhodné, nedoporučuje se. Je třeba se rozhodnout pro jedno
z obou.
Neužívejte vodík současně s MMS, CDS a dalšími v této řadě
vývoje. Jejich účinky se vzájemně vyruší.
©2009 radimbufka(a)gmail.com - design ve výstavbě