Molekulární vodík RECOVERY with HydroFX

Recovery

PRODEJ VODÍKU RECOVERY JE V ČR POZASTAVEN VZHLEDEM K POTÍŽÍM V DISTRIBUCI V EU.


Více zde: http://umimezit.webnode.cz/…larni-vodik/

Molekulární vodík je potravinový doplněk  – objev evropského vědce Prof. Dr. Dušana Miljkoviče PhD.
Unikátní patentované složení minerálů uvolňující molekulární vodík v redoxních reakcích. 

Japonskými vědci bylo zjištěno, že molekulární vodík se jeví jako nejúčinnější antioxidant, protože je schopný proniknout všemi biologickými membránami do všech tkání a buněk, včetně tkáně mozkové, kam proniká přes krevně mozkovou bariéru. Tuto bariéru však jiné antioxidanty překonat nemohou. Na rozdíl od jiných antioxidantů je schopen i difuze do cytosolu, buněčného jádra k DNA a k mitochondriím, kde působí protektivně. Mitochondrie je buněčná organela, která má na starosti výživu buněčného jádra. Lze ji připodobnit k továrnám na energii, jež se hroutí pod nepřetržitou emoční zátěží, stresem, nefunkčními vztahy, biochemickými toxiny atd.

Jak zařadit do stravování molekulární vodík Recovery:

Vždy na lačno a během dne 20 minut před jídlem, kdy už je stráveno. Pokud je v žaludku obsaženo ještě jídlo, účinky vodíku se neprojeví, nedojde k reakci, která uvolní vodík.
Na noc je doporučováno zařadit 2 – 4 tobolky Alkaline Booster místo večerní dávky vodíku. Funguje v synergii s Recovery. Více informací na: http://www.sevenpoint2.cz/produkty/ 

Odbornou pomoc při dávkování těchto potravinových doplňků najdete na: http://www.sevenpoint2.cz/odbornici/ 

Celá krabička, která obsahuje 90 kusů, vystačí na jeden měsíc, pokud budete zkoušet 3 tablety denně. Můžete se inspirovat při zkoušení vodíku zkušenostmi uživatelů na : http://www.sevenpoint2.cz/…-s-produkty/
Brát větší počet tablet najednou např. 5 tablet dva krát denně není dobré, lépe je rozložit užívání na častěji během dne vždy na lačno, např. 2 tablety 4 x denně nebo 3 tablety 3 x denně.. Vodík zapíjejte nechlorovanou vodou (filtrovanou vodou, z kontrolovaných studánek, případně balenou vodou). Neužívejte vodík současně s MMS, CDS a dalšími v této řadě vývoje. Jejich účinky se vzájemně vyruší.
 

PRODÁVÁM MOLEKULÁRNÍ VODÍK „RECOVERY with HydroFX“ . TAKÉ REGISTRUJI NOVÉ ČLENY, ABY MOHLI SAMI NAKUPOVAT VODÍK NEBO I DALŠÍ PRODUKTY

v poradně pro rozvoj osobnosti Klatovská tř. 118, Plzeň.
Pro objednávku, registraci nebo koupi předem volejte na 728 348 585 nebo mailem na obufkova@seznam.cz

Při zasílání balíčkem připočítávám za poštovné na dobírku a balné 170 Kč k ceně. Do objednávky uveďte svůj telefon pro poštu a termín, kdy má být pro vás vodík odeslán.

Druhá možnost, jak nakoupit rychle molekulární vodík Recovery: 

Na tomto odkazu http://www.obufkova.sevenpoint2.com  – je to zabezpečená firemní stránka – zde můžete sami nakoupit molekulární vodík a další potravinové produkty na odkyselení organismu a snížení váhy.

Na tomto odkazu najdete kompletní přehled o cenách produktů včetně vodíku.
Po otevření stránky stiskněte nejprve klávesu F5, pak teprve vstupte do Zákaznického nákupu nebo do Registrace. Při svém dalším nákupu vždy nejprve stiskněte F5 a pak vstupte do systému nákupu. Proto, aby systém nazablokoval z důvodu ochrany váš přístup.

Po rozkliknutí: Zákaznický nákup – v horní liště je volný nákup.
Vedle v Registrace je registrovaný nákup za členské ceny. Tyto výhody získáme nejprve výběrem a zakoupením nějakého obchodního balíku – vybrat 1 balík z uvedené nabídky možností různých obchodních balíků. Pak lze nakupovat molekulární vodík a další produkty i jednotlivě za členské ceny levněji, stal/a jste se obchodním partnerem.
Můžete si projít fiktivním nákupem obě možnosti Zákaznický nákup a Registrace s tím, že nezadáte v závěru platbu, tím se zruší objednávka, a tímto způsobem zjistíte, která možnost je pro Vás nejvýhodnější. Platba je kartou. Převodem z účtu nelze zaplatit. Pro platbu kartou je výhodné vytvořit si pro účel nákupu produktů nový účet např. ve FiO bank nebo u jiné banky, které vám strhnou za europlatbu kartou jen minimální poplatek.

Pokud se vyskytne v registraci či nákupu nějaký problém, prosím, nezkoušejte dál systémem projít a zavolejte mi na 728 348 585, provedu ho/ji sama. Systém má ochranu a vzápětí by byl zablokován přístup na účet.
Jako průvodce při potížích s objednáváním pomůže: http://www.sevenpoint2.cz/jakobjednat/

Při vypisování kontaktních údajů jako jméno – doručovací adresa apod. používejte velká a malá písmena bez diakritiky – háčky, čárky. Jinak objednávka systémem neprojde. Ale údaje o platební kartě opiště do kolonek tak, jak jsou i s diakritikou, všechna čísla své platební karty vpisujte bez mezer. 

Třetí možnost, jak nakoupit rychle molekulární vodík Recovery zasláním na dobírku: 

Vstupte do objednávkového formuláře produktů SevenPoint2 na dobírku v rámci České Republiky na odkazu: http://www.sevenpoint2.cz/objednavka/ 

Zde máte kompletní přehled o cenách produktů.
Při vyplňování formuláře uveďte prosím do: Jméno doručitele: mé jméno Olga Bufková nebo ID 536222
Při dalších vašich nákupech pak již uvádějte vždy své zákaznické číslo, to si prosím uložte. 

Chcete-li na základě svých zkušeností vodík nakupovat znovu, pak se vám finančně vyplatí nakupovat jej za členské ceny levněji. To umožní registrace člena, ta je zdarma. Pokud nemáte přístup k počítači, mohu vás zaregistrovat po telefonu či Skype a můžete si pak okamžitě sami automaticky objednávat a nakupovat za výhodnější členské ceny pro sebe a přátele vedle vodíku i další alkalizující a výživové doplňky. Toto je nejlevnější varianta nákupu molekulárního vodíku a dalších produktů, pokud nehodláte budovat svou prodejní síť.
Zároveň také hledáme obchodní partnery s těmito produkty. 

Doporučená maloobchodní cena Recovery uvedena včetně DPH a cla za balení s obsahem 90 ks tablet je 1250,–Kč, 46 eur.
Ceny produktů v Kč jsou proměnlivé v závislosti na aktuálním kurzu eura. 

Výhody Recovery with Hydro FX®
Pomáhá:

• dodat energii
• působit proti stárnutí
• chránit srdce a nervy
• chránit střeva
• omladit pleť
• zvyšovat vytrvalost
• a mnoho dalšího

Zakyselený stav není příznivý pro tělo. 

Výhody alkalického stavu – přináší:
• Nárůst energie
• Zkvalitnění spánku
• Snížení obtíží kloubního aparátu
• Optimální váha
• Snížení zažívacích obtíží
• Další výhody …
 

Vodík – Jak může být něco tak jednoduchého, tak komplexní na http://www.recoverywithhydrofx.cz/vodik/

Ti z Vás, kteří čtou pravidelně etikety, mohou být překvapení tím, že názvy běžných ingrediencí mohou mít tak neobvyklé účinky na lidský organismus. 7.2 Recovery with Hydro FX® je klasickým případem právě takového fenoménu.
Víme, že vápník a hořčík patří k běžným prvkům, které bývají uvedeny jako přísady v různých potravinových doplňcích. Existuje více než 24 forem vstřebávání vápníku a hořčíku. Každá z nich má své specifické vlastnosti. Názorným příkladem je kovová forma hořčíku, která reaguje s kyslíkem za vývoje značného tepla a intenzivního světelného záření, což se dříve využívalo u fotografických blesků.
Reaktivní kombinace vápníku a hořčíku v 7.2 Recovery with Hydro FX® má podobné dramatické účinky na lidskou fyziologii. Tato chemická reakce spouští lavinu pozitivních účinků na lidské tělo podpořenou zdokumentovanými lékařskými vědeckými články.
Představte si molekulární vodík, jež selektivně redukuje negativní oxidační molekuly a zvyšuje potenciál pozitivních antioxidantů v těle. Představte si diskuse na téma – hydroxylové radikály (OH), peroxynitrity (ONOO), chlornany (ClO) kyslíkové radikály (O2), superoxidy (SOD), peroxidy vodíku (H2O2), oxid dusnatý (NO), alkylperoxylové radikály (ROO) a auto-oxidaci. Následuje vysvětlování o peroxidaci lipidů, DNA mutaci, bílkovinné oxidaci, mitochondriální depolarizaci, apoptóze a nekróze! (1,2,3,4) A to VŠE z běžných elementárních prvků hořčíku a vápníku ve formě, která je velmi vzácně dostupná.
Nehledě na vědu, je zřejmé, že lékařská a vědecká společnost objevila toto všechno pro náš osobní prospěch. Jeden z významných vědců měl vizi a shrnul materiál, na který získal patent, aby ochránil trh pro takový úžasný věděcký průlom. Nejlepší zprávou je, že celkový koncept a měřicí přístroje pro ALKALIZACI, ANTIOXIDAČNÍ POTENCIÁL, ORAC (antioxidační kapacita) a NORP (výzkum oxidu dusnatého) byly všechny znovu nastaveny s ohledem na nový standard s molekulárním vodíkem. 7.2 Recovery with Hydro FX® byl klinicky testován, aby uvolňoval v lidském těle nano-bublinky molekulárního vodíku. (5) 7.2 Recovery with Hydro FX® byl klinicky testován, aby mimo jiné pomáhal redukovat záněty v lidském těle. (6)
7.2 Recovery with Hydro FX® je novým nadčasovým doplňkem stravy, který postupně mění způsob, jakým lidé přistupují k hledání vyrovnanosti, alkalizace a své kondice. 7.2 Recovery with Hydro FX® je exkluzivně dostupný pouze v portfoliu produktů společnosti SevenPoint2 a je tím nejdůležitějším členem rodiny jejich alkalizujících doplňků.
Video molekulární vodík:
https://www.facebook.com/video.php?…
MUDr. Z.P. Markantová video z přednášky – https://www.youtube.com/watch?… nebo http://www.sevenpoint2.cz/…larni-vodik/
další info: www.alkalickarevoluce.cz
http://www.sevenpoint2.cz/…larni-vodik/
Studie:
Většina je v angličtině. V češtině ve zkratce na webu http://www.molekularnivodik.cz/studie/

V roce 2010 Dr. Dušan Miljković PhD vytvořil patentovanou formuli molekulárního vodíku. Doktor Miljković má dlouholetou praxi v oboru chemie a přes 30 let se věnuje vědě a výzkumu ve farmaceutickém průmyslu. Má na svém kontě více než 15 patentů. Jeho formule je jedinečná svým minerálním složením s obsahem čistého přírodního hořčíku. Jde o patentovanou biologicky aktivní redoxní směs, která generuje aktivní vodík. Po požití tablety molekulárního vodíku dojde v zažívacím traktu k reakci, při které se v našem těle uvolní biliony záporně nabitých mikroskopických bublinek molekulárního vodíku.

Vzhledem k velmi malé velikosti vodíku 0,24 nanometrů (0,24 biliontina metru) se šíří po celém těle v sekundách a proniká do všech tkání, buněk a buněčných složek. Tímto vodík poskytuje rychlou ochranu před poškozením volnými radikály a oxidativním stresem. Díky velikosti molekul, může poskytnout ochranu jak uvnitř, tak i vně buněk. To zahrnuje vnější povrch buněčné membrány, mimobuněčnou tekutinu, plazmu, ostatní vnější povrchy buněk, orgánů a všech tkání, včetně tkáně mozkové, kam proniká přes krevně mozkovou bariéru. Tuto bariéru však jiné antioxidanty překonat nemohou. Na rozdíl od jiných antioxidantů je schopen i difuze do cytosolu, buněčného jádra k DNA a k mitochondriím, zde působí protektivně.

Složení: Fosforečnan vápenatý (198.00 mg),mi­krokrystalická celulóza (139,50mg), uhličitan hořečnatý (70,875 mg), hořčík ve formě prášku (23,625 mg), stearan hořečnatý (16,65 mg) – protispékavá látka, oxid křemičitý (1,35mg) – protispékavá látka

Významná role molekulárního vodíku při boji s oxidativním stresem

Nejdůležitější benefit molekulárního vodíku – uvolňuje rozpuštěný aktivní molekulární vodík ve formě plynu v takové koncentraci, kdy je dosaženo plné chemické saturace. Molekulární vodík produkuje negativní oxidačně redukční potenciál v těle, díky kterému se zvyšuje schopnost organismu bojovat s volnými radikály a oxidativním stresem.

O oxidativním stresu hovoříme v případě, když se kyslíkové a dusíkové volné radikály hromadí v těle a poškozují tak buňky a tkáně. Na druhou stranu je však oxidativní zátěž přítomna i při fyziologickém metabolismu. Intenzita oxidativního stresu se však může zvyšovat na nebezpečnou úroveň, pokud nemá tělo dostatek vlastních obranných mechanismů.

Reaktivní sloučeniny jako je peroxid nebo superoxid kyslíku pokud jsou uvolněné v malé koncentraci, ve správném čase a na správném místě, tak se potom stávají velmi důležitými signálními molekulami. Dochází tak k oxidaci určitých cílových proteinů s thiolovými skupinami např. proteiny buněčných signálních drah. Každou minutu se v těle vytváří větší množství reaktivních kyslíkových a dusíkatých sloučenin, než je ale potřeba pro funkci signálních drah. Navíc k tomu se formují hydroxylové radikály a peroxynitrity a tak vzniká oxidativní stres. Nadměrný oxidativní stres a s ním spojené poškozování tkání může být důvodem stovek závažných onemocnění. Z tohoto důvodu je velmi důležité udržovat kyslíkové sloučeniny v přijatelné koncentraci a regulovat tak citlivou rovnováhu mezi užitečnými koncentracemi signálních molekul a jejich vysokými koncentracemi, které vyvolávají oxidační stres s následnými patologickými sta­vy.

Nepříznivé účinky volných radikálů v lidském organismu
Nepříznivé účinky volných radikálů v lidském organismu

Chlórová voda z vodovodu – redukce chlóru ve vodě

Voda z vodovodu obsahuje volný chlór, který nás pomalu zabíjí. 

Člověk se nemůže chránit před infarktem nebo mrtvicí tím, že vyřadí ze stravy cholesterol (tuk). Je potřebné odstranit chlór!
Spisovatel Tomáš Kašpar po shromáždění materiálů a konzultacích s některými českými lékaři vydal knihu Nespěchejte do rakve, v níž poukázal na několik závažných faktů týkajících se našeho zdraví, zdravotnictví, stravování a další aspekty (de)formující náš zdravotní stav.

Kniha zaznamenala nebývalý ohlas nejen v České republice, ale i v sousedním Slovensku a autor od čtenářů dostal mnoho otázek, rozhodl se obsahově rozšířit některé kapitoly, aby ozřejmil několik v knize popsaných skutečností. Jedna z kapitol se zabývá otázkou pitné vody a chlóru, který se do ní přidává kvůli dezinfekci. Na základě Kašparových poznatků ovšem chlór v pitné vodě pravděpodobně dělá více škody, než užitku. Voda z vodovodu tedy není takový zázrak, jak o tom před časem hovořila reklama…? Více o tématu chlóru v pitné vodě už sám autor Tomáš Kašpar.
První podnět poskytli zranění vojáci
Psal se rok 1968 a ve Vietnamu zuřila válka. Ve 199. pěším praporu americké armády sloužil chirurg MUDr. Joseph Price, který dával dohromady zraněné vojáky. Přitom si povšimnul něčeho zvláštního: vojáci, jimž bylo v průměru 22 let, měli tepny a žíly zanesené tukem (arterioskleróza) podobně, jako 50 až 60 let staří muži! To pro něj bylo velkou záhadou.
Když o tom Joseph přemýšlel, vzpomněl si na své dětství. Jako chlapec umýval nádoby od mléka, na jejichž hladkých stěnách se vytvářely velmi houževnaté nánosy nažloutlého tuku. Bylo zřejmé, že s mlékem nebo některou jeho částí reagovala nějaká látka ve vodě na mytí a výsledkem byl těžko odstranitelný nános. Není tu náhodou něco společného? Co když existuje společný jmenovatel? A pak ho jako blesk z čirého nebe napadla vzrušující myšlenka. V obou případech (kromě tuku) byla přítomna jen jedna jediná složka. Voda se musela ošetřit a používal se chlór.
Protože ve Vietnamu bylo extrémně teplo a hrozilo znečistění pitné vody, bylo nařízeno ošetřit veškerou pitnou vodu značnou dávkou chlóru. Pokud by někdo z kontaminované vody onemocněl, mohl zodpovědný čekat těžký postih.
Určeno bylo jen minimální množství, a tak vojáci reagovali následovně: „Když je málo dobré, více bude lepší.“ Vojáci tedy pili silně přechlórovanou vodu, která smrděla tak, že se téměř nedala pít. Jenže při extrémním teple byla samozřejmě velká žízeň, a tak jí všichni pili hodně. A v Josefově hlavě se usídlila neodbytná otázka: „Nehraje v tom nějakou roli chlór?“
Infarkty v minulosti takřka neexistovaly Po návratu z Vietnamu dále hledal odpověď na svou otázku. Shromažďoval informace, hledal v archívech, zkoumal pravdivost všech lékařských výzkumů a závěrů. Mimo jiné zjistil, že srdeční infarkt byl až do roku 1920 téměř neznámý, a to i u lidí, kteří jedli stejně nebo i více tučných jídel, než my dnes, včetně obézních. Kolem roku 1920 začaly vlády prosazovat nouzové používání elementárního chlóru kvůli epidemiím tyfu. Přistoupili k tomu bez jakýchkoli testů a výzkumů škodlivosti. A používání chlóru už nám zůstalo.
Proč se někomu cévy neucpávají?
Objevil také, že tradiční Eskymáci mohou sníst na posezení až několik kilogramů velrybího tuku, dělají to po celý život, aniž by znali infarkty nebo mrtvice způsobené usazováním tuků v cévách. Jejich tepny a žíly jsou čisté. Může to být tím, že pijí nechlórovanou vodu přímo z ledovců?
Také u divoce žijících zvířat, je ucpávání cév absolutně neznámý jev, zato jím začínají trpět zvířata chovaná v zoologických zahradách, jimž dávají vodu z vodovodu.
Stejně tak neznámý je srdeční infarkt lidem žijícím v primitivních podmínkách (kde nejsou vodovodní potrubí s chlórovanou vodou), avšak jakmile se tito lidé přestěhují do „civilizace“ s chlórovanou vodou, stane se infarkt běžnou záležitostí i u nich.
Záleží i na tvrdosti vody
Je tu ještě jedna záhada, kterou lékaři neumí vysvětlit: Jak je možné, že tam, kde je ve vodovodu tvrdá voda, mají lidé méně infarktů, než tam, kde je voda měkká? Jejich teorie o nebezpečném cholesterolu to nedokáže vysvětlit, ale teorie beroucí k zodpovědnosti chlór to snadno objasní: agresivní extrémně aktívní chlór reaguje s částicemi tvrdé vody na chloridy, takže ho k přímému ovlivňování našich cév zůstane méně.
Zajímavé je i to, že počet úmrtí na cévní choroby v civilizovaných zemích, přes konzumaci nízkotučných jídel, neklesá – je tedy zjevné, že hlavní příčinou asi nebude cholesterol. Fakta se kupí jedno na druhé a všechna mají jednoho společného jmenovatele. 

Experiment s kohouty
Price se pak rozhodl pro experiment, který by všechno objasnil. Doma na farmě vybral 100 jednodenních kohoutků a rozdělil je na 2 skupiny po 50. Jedna skupina byla pokusná a druhá kontrolní. Obě skupiny dostávaly naprosto stejné krmivo a žily v úplně stejných podmínkách. Po 12 týdnech začal pokusné skupině přidávat do krmiva a vody ve zvýšené koncentraci chlór. Co se stalo? Po třech týdnech už byly zřetelně pozorovatelné rozdíly ve vzhledu i chování kuřat. Zatím co kontrolní skupina byla přímo ukázkou pevného zdraví – kohoutci měli vztyčené jasně červené hřebínky, krásné hladké a čisté peří, byli aktívní, hašteřiví a mohutní, ptáci v pokusné skupině jevili známky lhostejnosti, kohouti se choulili v rozích, byli menší, chodili se zježeným peřím, jakoby jim byla zima, byli shrbení a měli bledé (neprokrvené) a svěšené hřebínky.
Chlór je postupně zabíjel
Po čtyřech měsících začali kohouti z pokusné skupiny umírat. Byli podrobeni pitvám, které ukázaly silné žluté nánosy v aortách a ostatních cévách. Smrť nejčastěji způsobilo krvácení do plic (embolie). Běžným nálezem bylo zvětšené srdce (následek dlouhodobě zvýšeného krevního tlaku). Po sedmi měsících už většina kohoutů nežila a zbytek, s chabými životními projevy, byl raději utracen. Pitevní nálezy byly stejné. Zároveň bylo utraceno i 16 zdravých kohoutů z kontrolní skupiny a bylo zjištěno, že jejich tepny a žíly jsou úplně čisté!
Výsledky byly přesvědčivé, ale Joseph se přesto rozhodl provést doplňující kontrolní experiment. Zbývajících 34 zdravých kohoutů opět rozdělil do 2 skupin po sedmnácti. První skupině začal do stravy a vody přidávat chlór, zatímco ptákům v kontrolní skupině zachoval čistou stravu, tedy bez chlóru.
Chlór zabil i předtím zdravé
Už po třech týdnech začínali kohouti s chlórovanou stravou vykazovat změny vzhledu a chování. První změnou bylo poblednutí hřebínku z jasně červené na téměř oranžovou (ucpané vlásečnice) a hřebínky začínaly postupně ochabovat. A už krátce nato následovaly stejné příznaky, jako u první pokusné skupiny. Po třech měsících byly v aortách kohoutů druhé skupiny nalezeny velké nánosy tuku. Kontrolní skupina 17 kohoutů měla tepny i žíly opět úplně čisté.
Doktor Joseph Price byl ohromen a cítil za povinnost oznámit to, co objevil, odbornému světu. Sepsal o svých objevech podrobnou zprávu a zaslal ji na všechna kompetentní místa. Stalo se však něco neuvěřitelného: lékaři se jednomyslně postavili na odpor a doktora Price označili za blázna. Jeho zcela jasnému a srozumitelnému vysvětlení oponovali tvrzením, že „Pokud tomu dokázal porozumět laik, nevědec, nemůže to být pravda.“ Nikdo se však nikdy nenamáhal zopakovat jeho experiment. Nevěříte tomu? Říkáte, že nemá pravdu? Že to nedělá volný chlór? Zkuste to vyvrátit zopakováním stejného pokusu s jinými výsledky.
Chemické společnosti (výrobci chlóru) pochopitelně mlčí. Ale stejně tak překvapivě mlčí i zodpovědní úředníci, z nichž někteří se dokonce snaží zakázat vydávat jeho knihy (v „nejsvobodnější zemi světa“ – hádejte ve které). Jeho kniha se však stala „tajným bestsellerem“ a díky tomu se o objevu postupně dozvěděli lidé po celém světě. Co z toho vyplývá?
Člověk se nemůže chránit před infarktem nebo mrtvicí tím, že vyřadí ze stravy cholesterol (tuk). Je potřebné odstranit chlór – mocný extrémně aktívní jed působící jako katalyzátor usazováni tuků v cévách. Na usazování tuku v cévách jistě může mít vliv celá řada dalších faktorů (kouření, volné radikály, atd.), avšak chlór působí jako prvotní činitel, spouštěč, urychlovač a sprostředkovatel (katalyzátor) celého procesu. Tučná jídla nebo nadváha jen napomáhají tomu, že se má v cévách co usazovat.
Máte studené ruce, nohy, je vám zima? Může to být důsledek tukem ucpaných vlásečnic, právě díky chlóru. Vidíte staré lidi, trpící Alzheimerem, demencí či senilitou? To je důsledek odumíráni částí mozku v důsledku ucpávání vlásečnic. Ty se ucpou jako první.
Následují žilky a žíly a dostavují se další problémy – impotence u mužů, vysoký krevní tlak atd. atd. Nakonec se ucpávají tepny a dostaví se angina pectoris, infarkt nebo mrtvice. Na ucpání cév tukem zemřelo od vzniku této choroby více lidí, než padlo ve všech válkách v historii lidstva. Tak vlády světa (nevědomky) předstihly v zabíjení chlórem i režim neslavného diktátora Hitlera.

To, že vlády bez výzkumů a testů škodlivosti zavedly užívání chlóru, se dá odpustit. Byly zde akutní hrozby, které bylo nutné řešit. Stejně tak se dá pochopit i to, že si lékaři a vědečtí pracovníci nedali do souvislosti chlór s cévními chorobami (projevilo se to až o mnoho let později).
Avšak skutečnost, že dnes zavírají oči před jasnými důkazy a fakty, se nedá označit jinak, než jako zločin. Zažil jsem na vlastní kůži pocit pacienta, kterému lékaři nedokáží pomoci, a nemoc a problémy se stále vrací a zhoršují. Prožil jsem, jaké to je, když lékaři zlomí nad pacientem hůl nebo nabízejí drastické řešení s nezvratnými důsledky (invaliditou). A zažil jsem ten úžasný pocit naděje, když jsem objevil, že řešení existuje, a pak pocit radosti ze skutečného uzdravení a velké hrdosti, že jsem to dokázal. Od té doby mne provázela touha podělit se o tuto naději se všemi lidmi.
Moderní medicína a její stoupenci nás žádají, abychom akceptovali únavu, spoustu nemocí a ztrátu vitality jako přirozený projev stárnutí. Jak je však možné, že tyto příznaky postihují čím dál mladší lidi? To stárneme rychleji? Kolik je tedy dítěti, které dostalo cukrovku? Jak starý je potom 30 letý člověk, který dostal infarkt? Není náhodou všechno jinak?
Jak je možné, že v posledním desetiletí přibývá tolik srdečních infarktů a tolik případů rakoviny? Jak je možné, že cukrovka byla před sto lety vzácným onemocněním a dnes se šíří jako epidemie? Kde je pravda? Věříte lékařům, kteří vás léčí? Věříte lékům, které vám předepisují?
Kniha Nespěchejte do rakve by se také mohla jmenovat Zbytečné nemoci, protože to je přesně to, na co poukazuje. Moderní lékařská medicína úspěšně bojuje s důsledky nemocí, aniž by se příliš zajímala o příčiny. Tato kniha se zaměřuje především právě na příčiny a přináší často šokující odhalení. Připravte se na dávku emocí, až odhalíte zákulisí průmyslu, podobného továrnám na smrt (utajované informace o tom, jak z nás vyrábějí pacienty, abychom se (ne)dobrovolně stali jejich zákazníky). 

Kniha: Nespěchejte do rakve; Kašpar, Tomáš; ISBN: 978–80–9045–292–3; EAN: 9788090452923
VAROVÁNÍ: aplikace informací z této knihy může vážně ohrozit nemoci, které si pěstujete! 

Odpovědi na vaše dotazy:

Mezi užíváním křemeliny Diatom (užít po vodíku) a současně s molekulárním vodíkem dodržujte odstup půl hodiny. 


©2009 radimbufka(a)gmail.com - design ve výstavbě